1DOS3 PICAPARET

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Error
  • XML Parsing Error at 1:424. Error 9: Invalid character
Home

Intro Quin Pal!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quin Pal! s la primera exposici d1dos3 picaparet i neix fins i tot abans que el grup, perqu no s fins desprs que aquest es constitueix com a tal.

s una intervenci pura i espontnia, que es crea amb la innocncia i el joc davant dun material reciclat i davant la proposta de decorar les parets dun bar.

QUIN_PAL


Amb tubs de cartr i corda, quatre joves es posen a jugar de la manera ms natural: "anem a decorar aquest bar amb aix seria la proposta i la definici daquesta exposici.

El resultat s simple i directe, es creen unes figures de nens i nenes jugant, unes escenes molt senzilles per efectives perqu el material amb el que estan fetes les omple duna grcia esttica peculiar.

Podrem parlar dun comenament que clarament defineix com i perqu es constitueix aquest grup, el joc i lespontanetat com a eines i lnima infantil com a artista.

No hi ha cap intenci conscient darrere, no es tracta de cap projecte que cerqui conclusions ni intenti criticar o parlar de cap concepte, s la expressi i el joc en estat pur per la diversi dagafar quatre pals i uns trossos de corda i posar-se a jugar per a decorar unes blanques parets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men principal


Enquesta

Quina galeria s la que ms t'agrada?