1DOS3 PICAPARET

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Collage
Exposicions amb collage

Collage

Crear noves formes amb formes ja fetes, aprofitant la forma de cada peça per a formar part d’una nova forma, d’una nova peça, feta de moltes altres, d’altres coses que llencem dia rere dia, d’allò que ja no serveix, d’allò que ja no volem.
Seduïts pel plàstic, encantats per les joguines, envoltats de peces i peces abandonades, formes de tantes mides i colors. Enganxem-les, transformem-les i dotem-les d’una nova vida i un nou futur.
El resultat impactant d’un nou ésser, una obra que neix, quina millor manera de netejar-la que pintar-la, vestir-la amb els colors de la seva nova aparença, la seva nova vida...



Intro L'Última Jugada

Emmarcats dins l’art del reciclatge o art pobre, els joguets són la varietat més alegre i divertida de tots els plàstics que hem pogut trobar.

L’Última Jugada és una crida, o més aviat una mostra, dels nostres esperits infantils, que vol posar de manifest que som tan nens/es com sempre, però amb unes imposicions socials que ens dicten que no ho podem ser, que els nens/es amb arrugues i més d’1’60m ja no poden jugar. Aquesta és l’obra de quatre nens/es massa alts que simplement per gust i diversió han volgut jugar novament...

Llegiu-ne més...
 

Intro Tropik S.A. Socors, la selva és de plàstic

 El desert és buit, el buit et porta a l’interior, als teus deserts, fins que l’exterior et reclama, l’exuberància de la visió et posseeix, els teus sentits animals es desperten. Sóc un home, i potser mai podré tornar al paradís.

TROPIK

Llegiu-ne més...
 

Intro Dolça Infància

El més alegre dels sabors, el més simpàtic dels gustos: el dolç, l’aliment fet plaer fins arribar a la joguina. La infància, una excusa humana de l’instant feliç, del joc de ser nen/a, de mesurar la coses per la diversió que produeixen.

Llegiu-ne més...
 

Intro Tema Lliure


Recordo les classes de plàstica d'EGB, quan la professora em deixava fer el treball manual que volia, amb tota llibertat... o aquelles redaccions lliures a la classe de llengua, com volava la imaginació...

TEMA_LLIURE

Llegiu-ne més...
 

Intro Containers


Contenidors i abocadors, plàstics de tota mena, collage de peces abandonades a la brossa, buscant una nova oportunitat, reciclant el seu destí, creant una nova forma, enganxats  amb la imaginació en personatges de ficció...

CONTAINERS

Llegiu-ne més...
 

Intro Grunge

GRUNGE

electroplàstic musical, reciclatge sonor....

Llegiu-ne més...
 

Intro No se vayan todavía, aún hay más!

Teletransporta’t al món dels records, a la nostàlgia d’una generació. Retorna al gloriós passat de la imaginació, quan en un país multicolor la teva infància s’endinsà en fantàstiques aventures que embolcallà la tele: un caramel educatiu que donà vida a inoblidables amics. Vaig pensar que sempre estarien amb mi.

NO_SE_VAYAN_TODAVIA

Llegiu-ne més...
 

Intro Guaita

Mira, senyala, observa...

GUAITA

Llegiu-ne més...
 



Enquesta

Quina galeria és la que més t'agrada?